Zhejiang Lihui Import Export Co., Ltd.

Co. εισαγωγών Lihui Zhejiang, ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦαρμακευτική κάψα

Υγιής Aphrodisiac ανέγερση καθυστέρησης βοηθειών καψών Tadanafil N1

Υγιής Aphrodisiac ανέγερση καθυστέρησης βοηθειών καψών Tadanafil N1

Υγιής Aphrodisiac ανέγερση καθυστέρησης βοηθειών καψών Tadanafil N1
Tadanafil N1 Healthy Aphrodisiac Capsule Helps Delay Erection
Υγιής Aphrodisiac ανέγερση καθυστέρησης βοηθειών καψών Tadanafil N1
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LiHui
Πιστοποίηση: Hplc ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Tadanafil
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500g
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: τσάντα φύλλων αλουμινίου
Χρόνος παράδοσης: 3-7days μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: Tadanafil Χρώμα ή εμφάνιση: Μια ταμπλέτα ή μια κάψα
Προδιαγραφή συσκευασίας: Τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου ή κασσίτερος 25 kg/barrel αργιλίου Πρότυπα εκτέλεσης: USP42
Αγνότητα προϊόντων: 99% Το επίπεδο προϊόντων: Φαρμακευτικός βαθμός
Μοριακός τύπος: Κάψες Orlistat Χρήση προϊόντων: Στυτική δυσλειτουργία
Υψηλό φως:

Υγιής Aphrodisiac κάψα Tadanafil N1

,

HPLC Tadanafil N1

φαρμακοκινητικός

Η απορρόφηση ήταν γρήγορη μετά από την προφορική διοίκηση, και η μέση μέγιστη παρατηρηθείσα συγκέντρωση πλάσματος (Cmax) επιτεύχθηκε σε μια μεσαία εποχή 2 ωρών μετά από τη διοίκηση. Η απόλυτη βιολογική διαθεσιμότητα μετά από την προφορική διοίκηση δεν έχει καθοριστεί. Το ποσοστό απορρόφησης και ο βαθμός tadalafil δεν επηρεάζονται από τα τρόφιμα, έτσι αυτό το προϊόν μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς τρόφιμα. Ο συγχρονισμός της διοίκησης (πρωί ή βράδυ) δεν είχε καμία κλινικά σημαντική επίδραση στο absorptance ή το βαθμό, και ο μέσος όγκος της διανομής ήταν περίπου 63 λίτρα, που δείχνουν ότι το tadalala δεν διανεμήθηκε στους ιστούς. Στη συγκέντρωση επεξεργασίας, 94% του tadalafil στο πλάσμα είναι συνδεδεμένο στην πρωτεΐνη. Η πρωτεϊνική σύνδεση δεν επηρεάστηκε από τη νεφρική εξασθένιση. Στα υγιή θέματα, το μέσο προφορικό ποσοστό εκκαθάρισης tadalafil ήταν 2.5L/hr με μια μέση ημιζωή 17,5 χ. Tadalafil εκκρίνεται πρώτιστα ως ανενεργοί μεταβολίτες, κυρίως από το σκαμνί (περ. 61% της δόσης) και σε μικρότερο βαθμό από τα ούρα (περ. 36% της δόσης).

Εφαρμόσιμα συμπτώματα

Στυτική δυσλειτουργία και πνευμονική υπέρταση.

Χρήση.

Η συνιστώμενη δόση αυτού του προϊόντος είναι 10mg και πρέπει να ληφθεί πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς επιρροή με την κατανάλωση. Εάν 10mg δεν είναι αποτελεσματικό, 20mg μπορεί να ληφθεί τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το φύλο.

Η μέγιστη συχνότητα δόσεων είναι μια φορά την ημέρα.

Παρενέργειες

Το βλέφαρο που πρήζεται, ή τι περιγράφεται ως πόνος ματιών και του επιπεφυκότος συμφόρηση, είναι μια πολύ σπάνια παρενέργεια. Οι εκθέσεις δείχνουν ότι οι παρενέργειες που προκαλούνται από το tadalafil είναι συνοπτικές, ήπιος, ή συγκρατούν. Αυτές οι παρενέργειες είναι στοιχεία που ισχύουν μόνο για τους ασθενείς κάτω από την ηλικία 75.

ταμπού

Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι tadalafil μπορεί να ενισχύσει την αντιυπερτασική επίδραση των φαρμάκων νιτρικών αλάτων. Αυτό είναι πιθανά το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού νιτρικών αλάτων και tadalafil να ενεργήσει στο νιτρικές οξείδιο/cGMP τη διάβαση. Επομένως, οι ασθενείς που παίρνουν τα νιτρικά άλατα με οποιαδήποτε μορφή δεν πρέπει να πάρουν αυτό το προϊόν.

Να έρθει σε σεξουαλική επαφή θέτει τους πιθανούς κινδύνους καρδιών για τους ανθρώπους με τις καρδιακές παθήσεις. Επομένως, τα στυτικά φάρμακα δυσλειτουργίας, συμπεριλαμβανομένου tadalafil, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να συμβουλεψουν τους ασθενείς με τις καρδιακές παθήσεις που δεν είναι σεξουαλικά - ενεργός. Για τους ασθενείς που έχουν ήδη τις καρδιακές παθήσεις, οι γιατροί πρέπει να εξετάσουν τους πιθανούς κινδύνους καρδιών φύλου. Οι κλινικές δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί δεν περιλαμβάνουν τους ασθενείς με τις ακόλουθες καρδιαγγειακές παθήσεις, έτσι tadalafil είναι απαγορευμένος σε αυτούς τους πληθυσμούς:

Ασθενείς που είχαν το μυοκαρδιακό έμφραγμα μέσα στις τελευταίες 90 ημέρες

Ασθενείς με την ασταθή στηθάγχη ή ποιοι έχουν δοκιμάσει τη στηθάγχη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

Ασθενείς με τη συγκοπή καρδιάς που έχουν ικανοποιήσει τα διαγνωστικά κριτήρια της ένωσης καρδιών της Νέας Υόρκης του βαθμού 2 ή υψηλότερος στους προηγούμενους 6 μήνες

Πυρίμαχη αρρυθμία, υπόταση (< 90/50mmHg), ή πυρίμαχη υπέρταση

Ασθενείς που είχαν ένα κτύπημα στους τελευταίους 6 μήνες

Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να ληφθεί από τα πρόσωπα που είναι γνωστά για να είναι αλλεργικό στο tadalafil ή τα ορισμένα συστατικά του

Θέματα που χρειάζονται την προσοχή

Πριν από την εξέταση του φαρμάκου, ένα ιατρικό ιστορικό και μια φυσική εξέταση πρέπει να διευθυνθούν για να εντοπίσουν τη στυτική δυσλειτουργία και να προσδιορίσουν τις πιθανές άγνωστες αιτίες.

Επειδή ο κίνδυνος καρδιαγγειακής πάθησης είναι κάπως συνδεμένος με τη σεξουαλική συμπεριφορά, οι παθολόγοι πρέπει να εξετάσουν την καρδιαγγειακή υγεία πρίν θεραπεύουν τα άτομα με τη στυτική δυσλειτουργία, συμπεριλαμβανομένου tadalafil. Το Tadalafil προκαλεί μια ήπια, προσωρινή πτώση στη πίεση του αίματος λόγω των ιδιοτήτων vasodilatation του, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν την αντιυπερτασική επίδραση του νιτρικού άλατος.

Η αυστηρή καρδιαγγειακή πάθηση, συμπεριλαμβανομένου του μυοκαρδιακού εμφράγματος, η ασταθής στηθάγχη, κοιλιακές αρρυθμίες, κλονισμός, και οι παροδικές ισχαιμικές επιθέσεις, έχουν παρατηρηθεί στις κλινικές δοκιμές με το tadalafil. Επιπλέον, η υπέρταση και η υπόταση (συμπεριλαμβανομένης της στάσης υπότασης) παρατηρούνται περιστασιακά στις κλινικές δοκιμές. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς με αυτούς τους όρους είχαν τους προϋπάρχοντες καρδιαγγειακούς παράγοντες πρίν παίρνουν το φάρμακο. Εντούτοις, δεν είναι γνωστό εάν αυτά τα γεγονότα συσχετίζονται με αυτούς τους παράγοντες κινδύνου.

Περιορισμένες κλινικές πληροφορίες ασφάλειας σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος στους ασθενείς με τον αυστηρό παιδί-Pugh βαθμό Γ Εάν τέτοιοι ασθενείς ορίζονται, μια προσεκτική αξιολόγηση των οφελών/κινδύνου κάθε ασθενή από τον προδιαγράφοντα απαιτείται.

Οι κλινικές δοκιμές του tadalafil δεν εξέθεσαν τις ανώμαλες ανεγέρσεις. Εντούτοις, οι ανώμαλες ανεγέρσεις έχουν αναφερθεί με το sildenafil, ένας άλλος ανασταλτικός παράγοντας PDE5, και οι ασθενείς πρέπει να έχουν την υποχρέωση για να επιδιώξουν την άμεση θεραπεία εάν οι ανεγέρσεις διαρκούν περισσότερο από 4 ώρες ή περισσότερο. Εάν η στυτική δυσλειτουργία αφήνεται μη επεξεργασμένη, μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή ιστού και τη μόνιμη απώλεια στυτικής δυνατότητας.

Το Tadalafil πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση στην επιρρεπή σε στυτική δυσλειτουργία ασθενών (π.χ., αναιμία κυττάρων δρεπανιών, πολλαπλάσιο μυέλωμα, ή λευχαιμία) ή με τις ανατομικές ανωμαλίες του πέους (π.χ., penile γωνιώδες τμήμα, παραμορφωμένο πέος, σπηλαιώδης ίνωση, ή ασθένεια Peyronie).

Η διάγνωση της στυτικής δυσλειτουργίας πρέπει να περιλάβει τον προσδιορισμό της ελλοχεύουσας αιτιολογίας και τον καθορισμό της θεραπείας μετά από την κατάλληλη αξιολόγηση. Είναι ασαφές εάν το προϊόν είναι αποτελεσματικό στους ασθενείς με τους τραυματισμούς νωτιαίου μυελού, την πυελική χειρουργική επέμβαση, και το prostatectomy.

Το Tadalafil δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς με την κληρονομική galactose αδιαλλαξία, ή galactose την ανεπάρκεια catabase, ή malabsorption γλυκόζη-galactose.

Οι ασθενείς που παίρνουν τους άλφα-εμποδισμένους πράκτορες υστέρησης σωμάτων όπως το doxazosin μπορούν, σε σχέση με, να προκαλέσουν τη συμπτωματική υπόταση σε μερικούς ασθενείς. Επομένως, tadalafil δεν συστήνεται για να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με με α - παρεμποδισμένος πράκτορας υστέρησης σωμάτων.

Η ειδική προσοχή πρέπει να ληφθεί εάν το tadara ορίζεται πέρα από αντίθετα προς τους ασθενείς που παίρνουν τους ισχυρούς ανασταλτικούς παράγοντες CYP3A4 όπως το ritonavir, saquinavir, ketoconazole, itraconazole, ερυθρομυκίνη. Το Tadalafil έχει βρεθεί για να ενισχύει tadalafil την έκθεση (AUC) όταν χρησιμοποιείται σε σχέση με με τέτοιους πράκτορες.

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος σε σχέση με με άλλες στυτικές επεξεργασίες δυσλειτουργίας δεν έχουν μελετηθεί. Επομένως, αυτός ο τύπος συνδυασμού δεν συστήνεται.

Σε μια δοκιμή σκυλιών, όταν tadalafil δόθηκε σε μια καθημερινή δόση της ημέρας 25mg/kg/ή περισσότεροι για 6 έως 12 μήνες (τουλάχιστον 3 φορές υψηλότερη έκθεση από την ανθρώπινη δόση της ημέρας 20mg/kg/(σειρά 3,7 έως 18,6)), ο εκφυλισμός του επιθηλίου του αγγείου deferens παρατηρήθηκε σε μερικά σκυλιά, με συνέπεια ένα χαμηλότερο σπερματικό επίπεδο. Τα αποτελέσματα της μελέτης, που διευθύνονται σε δύο ομάδες υγιών εθελοντών για έξι διαδοχικούς μήνες, δείχνουν ότι το κλινικό φαινόμενο που παρατηρείται στη μελέτη σκυλιών δεν εμφανίζεται στους ανθρώπους. Τα αποτελέσματα της μακροπρόθεσμης συνεχούς καθημερινής χρήσης του tadalafil δεν έχουν καθοριστεί και η συνεχής καθημερινή χρήση είναι επομένως απαγορευμένη.

Το Tadalafil έχει το αριθ. ή την αμελητέα επίδραση στη δυνατότητα να οδηγηθούν και να ενεργοποιηθούν τα μηχανήματα. Καμία συγκεκριμένη μελέτη αυτού του πιθανού αντίκτυπου δεν έχει πραγματοποιηθεί. Αν και το ψευδοφάρμακο και tadalafil οι ομάδες εξέθεσαν την παρόμοια συχνότητα του βέρτιγκου στις κλινικές δοκιμές, οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν την αντίδρασή τους στο tadalafil πρίν οδηγούν ή ενεργοποιούν μια μηχανή.Υγιής Aphrodisiac ανέγερση καθυστέρησης βοηθειών καψών Tadanafil N1 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Lihui Import Export Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613777515435

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Ενεργό φαρμακευτικό συστατικό API

CAS 112809-51-5 Letrozole Femara για τα πρότυπα επεξεργασίας USP42 στειρότητας

82640-04-8 ενεργό φαρμακευτικό HCL υδροχλωριδίου συστατικών API Raloxifene

Ενεργό φαρμακευτικό συστατικό API 100643-71-8 Desloratadine για την αλλεργική ρινίτιδα ανακούφισης

Αντιβιοτικό API

Αντιμυκητιακό αντιβιοτικό νιτρικό άλας API Miconazole για τη ζύμη Infecti 22832-87-7

C14H10Cl2NNaO2 αντιβιοτικό νάτριο API 15307-79-6 Diclofenac για τον πονοκέφαλο

CAS 144060-53-7 Allopurinol Febuxostat για την επεξεργασία Gout

Σκόνη απώλειας βάρους

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη σκονών CAS 21898-19-1 απώλειας βάρους Clenbuterol T4

846589-98-8 παχιά απώλεια στεροειδών υδροχλωριδίου Lorcaserin

99% αγνότητα Follistatin 344 Bodybuilding ισχυρή επίδραση 96829-58-2 σκονών πεπτιδίων ακατέργαστη

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ενεργό φαρμακευτικό συστατικό API προμηθευτής. © 2021 - 2023 pharmaapis.com. All Rights Reserved.